De Incasso Advocaat is onderdeel van Quest Advocaten in Amsterdam. Dit advocatenkantoor heeft zich tot doel gesteld om hét kantoor te zijn waar iedere ondernemer zich thuis voelt. Wij creëren echter meerwaarde voor u door ons toe leggen op hetgeen een ondernemer dagelijks van zijn advocaat nodig heeft.

Incassobureau voor ondernemers

Een ondernemer heeft ook dagelijks te maken met facturen. Helaas ook met onbetaalde facturen. Daar brengen wij verandering in voor onze cliënten. Door in samenspraak met u actief en tijdig op te treden bij wanbetaling zijn wij in staat om bijna alle openstaande rekeningen alsnog te incasseren.Beter dan een incasso advocaat kunt u het niet treffen zo vinden wij. Uiteraard kan iedere ondernemer ook een incassobureau inschakelen. Maar helaas kan ook iedere ondernemer een incassobureau beginnen. Nu hoeft dat niet direct te betekenen  dat de kwaliteit niet in orde is, maar een zeker risico heeft het wel. Bij ons weet  u echter zeker dat wij kwaliteit leveren.

Waarom u voor ons kiest?

Wij proberen iedere cliënt persoonlijk te leren kennen. Dat maakt de communicatie een stuk makkelijker en dat zorgt voor een goed speelveld. Daarnaast zijn wij VIA gecertificeerd en dat maakt dat wij ons tot een select gezelschap van incasso specialisten mogen rekenen. De echte meerwaarde voor u bestaat uit de kwaliteit die wij leveren tegen de zeer concurrerende prijzen die wij aanbieden. Doordat wij gebruik maken van een online incassobureau systeem kunnen wij op prijs concurreren met een incassobureau tijdens de buitengerechtelijke fase. Door onze hoedanigheid als advocaat bieden wij echter ook gelijk een totaaloplossing voor het geval er toch een dagvaarding opgesteld moet worden of mogelijk een faillissement moet worden aangevraagd.